Kunstenaarsdisssssssst

Het is een avond uit een boek. Of een film. Je zit aan een lange tafel. Tussen kunstenaars en liefhebbers. Er is verwachting. Er is zin. Er is belangstelling. En er gaat iets gebeuren na het eten. En jij bent getuige. Er ontstaat hier iets. Je gedachten dwalen even af naar vroeger. Naar je ideale plaatje van de toekomst. Gesprekken over de zin van het leven, over kunst en over mooie dingen. Het broeit. Je buurman kijkt je diepzinnig aan. Aan het hoofd van de tafel wordt hevig gediscussieerd. En je overbuurvrouw lijkt dromerig weg te zinken in het kunstwerk waar ze naar kijkt. Iemand schrijft iets in een klein zwart boekje. Zo’n boekje had Van Gogh toch ook?

Het eten is verrukkelijk. De kok lijkt zelf wel een kunstenaar. Kleur, smaak en compositie komen samen. Roger (Roger Catering Concepts) heeft dan ook de Refter van het Centraal Museum mee opgezet.
Het lijkt wel underground. Waarom weten zo weinig mensen dit? Houden ze de exclusiviteit voor zichzelf?
Ik ga ook niet aan iedereen door vertellen, dat je hier iedere donderdagavond voor maar 15 euro van een fantastisch drie gangenmenu kunt genieten omgeven door kunst en kunstenaars en belangstellenden. En dat je dan ook nog genodigde bent bij een opening, een gesprek of een andere activiteit.

Kunstenaarsdis
Tijd: 18.00-19.30 uur.
Prijs: € 15,- (vast menu, exclusief drankjes)
Aanmelden via: info@cbk-utrecht.nl o.v.v. je naam, contactgegevens en de datum waarvoor je reserveert.

CBK Utrecht
Plompetorengracht 4
3512 CC Utrecht
0302307910

Op 10 juni speelt ‘ the Geert Wilders’ in het kader van de verkiezingen. Kunstenaar Teun Castelein heeft via www.mijneigenpartij.nl een oproep geplaatst om zelf een partij met affiche en boodschap op te richten. De presentatie van alle verkiezingsposters zal op 10 juni te zien zijn.